Πήρε έγκριση για το 2014 το Red Bull Ring

Σχετικά άρθρα

AUTO - WORLD SERIES BY RENAULT RED BULL RING

Η Αυστρία βρίσκεται στο επίσημο πρόγραμμα της Formula 1 για το 2014, όμως το Red Bull Ring έπρεπε να πάρει μια τυπική έγκριση για μερικές αναβαθμίσεις που έκανε η Red Bull, σαν ιδιοκτήτρια της πίστας, όπως έλεγαν οι ίδιοι οι Αυστριακοί, αν και δεν εμφανιζόταν ανήσυχοι για το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με την Kleine Zeitung, η πίστα πήρε την απαιτούμενη έγκριση για τις αλλαγές που έκανε, έτσι μπορεί να βρίσκεται δίχως πρόβλημα στο πρόγραμμα του 2014. Μία από τις αλλαγές ήταν η χωρητικότητα, και πλέον η πίστα μπορεί να φιλοξενήσει 225.000 θεατές για όλο το αγωνιστικό 3ήμερο (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή), δηλαδή 75.000 για τον Κυριακάτικο αγώνα, σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα.

Επιπλέον, ο διαχειριστής Harald Schnedl εξέτασε το πόσο ο θόρυβος θα επηρεάσει την περιοχή, την κυκλοφοριακή συμφόρηση για το αγωνιστικό 3ήμερο, όπως υποβλήθηκε από τη Red Bull, και επιβεβαιώνει ότι έχει δώσει τη σχετική άδεια.

Το τελευταίο Grand Prix τής Formula 1 εκεί στο A1 Ring ήταν το 2003, με τον Michael Schumacher να παίρνει τη νίκη, και τους Kimi Raikkonen και Ruberns Barrichello να συμπληρώνουν το βάθρο. Το Grand Prix τού 2014 είναι προγραμματισμένο για τις 20-22 Ιουνίου.

[Πηγή: Kleine Zeitung | Photo Copyrights: Gregory Lenormand/DPPI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...