Video: Το Kia K900 δεν είναι fun to drive σύμφωνα με το Consumer Reports

Σχετικά άρθρα

k900

Το νέο πολυτελές μοντέλο της Kia ακούει στο όνομα K900, ή στα Quoris και K9 αναλόγως σε ποια μεριά του κόσμου πωλείται, με το Consumer Reports να το δοκιμάζει και να μην του αφήνει και την καλύτερη άποψη.

Το αμερικανικό μέσο το βρίσκεται ως μη “fun to drive” όχημα που δεν εμπνεύει τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη που περιμένει κανείς από ένα sedan της κατηγορίας αυτής, στην οποία υπάρχουν αυτοκίνητα όπως η S-Class, η Σειρά 7, το A8 και η Jaguar XJ.

To Consumer Reports βρήκε τις αναρτήσεις του υπερβολικά μαλακές, με το αμάξωμα να παρουσιάζει μεγάλες κλίσεις στις στροφές, το σύστημα διεύθυνσης να πάσχει από αίσθηση, ενώ το άνετο και πολυτελές εσωτερικό του είναι λιτό χωρίς πρωτοτυπία στον σχεδιασμό του.

Γενικά, το CR κατέληξε πως η συνολική εικόνα που άφησε το αυτοκίνητο ήταν ουδέτερη, χωρίς να έχει του προσάψει κάτι το τόσο αρνητικό, αλλά ούτε και κάτι το πολύ θετικό.

[Πηγή: YouTube]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...