Φήμες: Η Ferrari δοκιμάζει τον κινητήρα του 2014 ή ετοιμάζεται για το Lemans;

Σχετικά άρθρα

Ferrari-LMP1-2014

Στις 30 Νοεμβρίου του 2013 είχες διαβάσει ότι η Ferrari έκανε κάποιες ”περίεργες” δοκιμές θα τις λέγαμε  με  το νέο της supercar τη LaFerrari.

Οι αναφορές, ότι η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δοκιμάζει τον νέο υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα που θα έχει στη Formula 1 το 2014, άρχισαν να γίνονται όλο και πιο έντονες. Από την άλλη πλευρά, όμως, μπορεί μόνο να εντείνει τις προσπάθειές της για μία μελλοντική συμμετοχή στο Le Mans.

Ferrari-LMP1-2014-2

Το βίντεο που αρχικά είχε κυκλοφορήσει, έδειχνε μία καμουφλαρισμένη LaFerrari να κάνει γύρους στην ιδιωτική πίστα της Ferrari στο Fiorano, βγάζοντας έναν ήχο που μας παρέπεμπε σε κινητήρα turbo F1 προδιαγραφών 2014.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pXNLQQC_AGU

Το Γερμανικό Auto Motor und Sport έρχεται τώρα να μας παρουσιάσει περισσότερες λεπτομέρειες καθώς αναφέρει πως το καμουφλαρισμένο  supercar φέρνει κάποια στοιχεία που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Ferrari δοκιμάζει κάποια πράματα που μοιάζουν πολύ με δοκιμές F1.

Οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν έναν ασυνήθιστα μεγάλο αεραγωγό στο πάνω μέρος του αυτοκινήτου, στο πλαϊνό μέρος μία κεντρική εξάτμιση όμοια με αυτή των νέων turbo κινητήρων του 2014 και τέλος μία τεράστια πίσω πτέρυγα. Το αυτοκίνητο επίσης έφερνε και τις γνωστές κίτρινες ενδείξεις ότι φέρει μεγάλα φορτία ηλεκτρισμού πάνω του.

Ferrari-LMP1-2014-3

Η Ferrari είναι δεδομένο ότι δεν θα σχολιάσει δημόσια αυτές τις δοκιμές, αλλά ίσως το αυτοκίνητο αυτό να είναι όντως ένα μουλάρι αγωνιστικού LMP1 για την φημολογούμενη επιστροφή της στο Le Mans.

[Πηγή : GMM/ Photos Copyright: Francesco Carlo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...