Έκθεση Detroit 2014: GMC Canyon 2015

Σχετικά άρθρα

2015-GMC-Canyon-live-in-detroit-14

Όπως συνηθίζεται, μία ημέρα μετά την επίσημη παρουσίαση, το 2015 GMC Canyon έκανε το ντεμπούτο του και στην έκθεση του Detroit.

Το design του νέου Canyon είναι καλαίσθητο, με την εντυπωσιακή γρίλια να κλέβει την παράσταση, φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας αριστερά και δεξιά, τετραγωνισμένους θόλους και CornerStep πίσω προφυλακτήρα. Διαθέσιμο είναι επίσης και το All-Terrain πακέτο που περιλαμβάνει νέα γρίλια, νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και 17άρες ζάντες ελαφρού κράματος με all-terrain ελαστικά.

2015-GMC-Canyon-live-in-detroit-10

Οι βασικές εκδόσεις του Canyon θα είναι ακριβώς αυτό… βασικές αλλά στις καλύτερα εξοπλισμένες εκδόσεις, το αυτοκίνητο θα διαθέτει θερμαινόμενα, δερμάτινα καθίσματα, διακοσμητικά από ψεύτικο ξύλο και infotainment σύστημα. Το 2015 Canyon μπορεί να εξοπλιστεί και με Wi-Fi hotspot καθώς και με πληθώρα συστημάτων ασφαλείας όπως προειδοποίηση σύγκρουσης και ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας.

2015-GMC-Canyon-live-in-detroit-11

Τον πρώτο καιρό, το 2015 Canyon θα προσφέρεται με δύο κινητήρες. Έναν τετρακύλινδρο 2.5 λίτρων με απόδοση 193 ίππων και 253 Nm ροπής και έναν V6 3.6 λίτρων με 302 άλογα και 366 Nm ροπής. Αργότερα, στην γκάμα θα προστεθεί και ένας Duramac turbodiesel 2.8 λίτρων με «ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες. Η παραγωγή του νέου Canyon θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2014 ενώ οι τιμές του θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στη χρονιά. 

http://www.youtube.com/watch?v=wSc8vx5vcQk

[Πηγή: GMC]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...

H GMC εισέρχεται στις αγορές της Κίνας, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

Η General Motors ανακοίνωσε ότι θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητες των εταιριών του χαρτοφυλακίου της σε νέες αγορές, με την GMC να ετοιμάζεται να...