Η Lotus Ε22 καθυστερεί να κάνει το ντεμπούτο της λόγώ προβλημάτων νομιμότητας

Σχετικά άρθρα

lotus_100381072_l

Η Lotus όπως είναι γνωστό δε θα πάρει μέρος στις πρώτες δοκιμές του 2014, με την επίσημη τοποθέτηση να δηλώνει ότι το μονοθέσιο της ομάδας δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Όμως, φήμες αναφέρουν ότι η Βρετανική ομάδα έχει βρεθεί στο όριο των φετινών κανονισμών όντας αυτός ο πραγματικός λόγος που δε θα παρευρεθεί στις πρώτες δοκιμές του έτους, που θα γίνουν στην Jerez στο τέλος του μήνα.

Άλλες φήμες αναφέρουν ότι η Βρετανική ομάδα δε θα λάβει μέρος στο πρώτο τεστ εξαιτίας των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που έχει, αφού υπολογίζεται ότι έχει ένα οικονομικό άνοιγμα κοντά στα 150 εκατ. λίρες (€180.000.000). Μάλλον στους Βρετανούς δεν έφτασε η προσθήκη των χορηγών του Pastor Maldonato.

Η Omnicorse όμως, έρχεται να δώσει και άλλες φήμες λέγοντας ότι για την αργοπορία αυτή ευθύνεται αποκλειστικά η μύτη της νέας Ε22, η οποία μπορεί να έχει θεωρηθεί παράνομη από τη FIA.

Η Φινλανδική τηλεόραση MTV3 από την άλλη, ανέφερε ότι αυτή η αργοπορία μπορεί να οφείλεται και σε μία νέα πιθανή συμφωνία της Lotus με την Renault για την συνέχιση της συνεργασίας τους, με την προϋπόθεση η Βρετανική ομάδα να έχει τα επίσημα χρώματα της Renault, δηλαδή το χρυσό και το μαύρο. Άλλωστε στο επίσημο Twitter της ομάδας αναρτήθηκε και μία φωτογραφία (φωτογραφία) πως περίπου θα είναι τα χρώματα της νέας E22.

Το αφεντικό της ομάδας της Lotus,Eric Boullier επιμένει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και δήλωσε:

Όλα είναι μια χαρά. Η Lotus θα είναι στο grid αυτήν την χρονιά, αλλά και για πολλά ακόμα χρόνια.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr