Νέο Πρωταθλητή θέλει ο Stewart

Σχετικά άρθρα

Jackie-Stewart

Από μηδενική βάση καλούνται να ξεκινήσουν οι ομάδες για τη νέα σεζόν, λόγω των πολύ μεγάλων αλλαγών στους κανονισμούς. Τα μονοθέσια θα έχουν πολύ μεγάλες διαφορές σε σχέση με το 2013, με τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς να έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες τη δημιουργία τους, για να είναι ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα.

Η διαφορετικότητα των μονοθεσίων δίνει πολλές ελπίδες στους ανταγωνιστές του Sebastian Vettel και της Red Bull Racing να ανέβουν αυτοί στην κορυφή, και παράλληλα έχει πάρει ένα πολύ μεγάλο μέρος τής βεβαιότητας για ένα 5ο πρωτάθλημα που θα είχε η αυστριακή ομάδα σε περίπτωση που είχαμε μόνο μικρές αλλαγές στους κανονισμούς.

Ένας απ’ αυτούς που θέλουν να δουν έναν νέο Πρωταθλητή το 2014 είναι ο Sir Jackie Stewart, που είχε δηλώσει το 2012 ότι ο Vettel δεν είναι μεγάλος οδηγός.

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα. Θα ζωντανέψουν τα πράγματα και θα είναι μια ανανέωση. Τέσσερις φορές είναι λίγο άπληστο. Κανένας δε θα είναι πάντα εκεί. Ο κόσμος κινείται και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι την επόμενη σεζόν.

Η Red Bull είναι αρκετά εντυπωσιακή και τώρα έχουν περισσότερα λεφτά από τους χορηγούς απ’ ό,τι από την εταιρεία, γιατί είναι στην τηλεόραση.

Ο πρώην τρις Παγκόσμιος Πρωταθλητής συνεχίζει να λέει πως ο ταχύτερος οδηγός είναι ο Lewis Hamilton, χαρακτηρίζοντάς τον ως “master της καθαρής ταχύτητας”.

Νομίζω ότι ο Lewis είναι ο ταχύτερος οδηγός στη Formula 1· μιλώντας για καθαρή ταχύτητα. Όταν τον βάζεις να τρέξει, είναι ο master σε αυτό.

Ο Σκοτσέζος αναφέρεται και στον θάνατο του John Button και στο πόσο μπορεί να επηρεάσει αυτό την απόδοση του Jenson, λέγοντας:

Ένας οδηγός αγώνων είναι ένα περίεργο ζώο. Κοιτάξτε όλους τους θανάτους που είχαμε, και για οποιονδήποτε λόγο συνεχίζουν να τρέχουν. Νομίζω ότι οι οδηγοί αγώνων είναι πιο σκληροί από τους περισσότερους ανθρώπους.

Ο John είχε μια πληρέστατη ζωή, και είχε μια καρδιακή προσβολή και πέθανε στα 70 του. Και δεν του είχε λείψει πολλή ζωή.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...