Συνεχίζονται οι συζητήσεις της Lotus με την Quantum

Σχετικά άρθρα

Lotus F1 Team

Πολύ λίγος χρόνος έχει περάσει από τότε που μπήκε κι ένα επίσημο τέλος στα θέμα τής Lotus με την Quantum Motorsports, με την οποία είχε συμφωνήσει για την εξαγορά τού 35% των μετοχών. Ωστόσο τα χρήματα που τόσο ανάγκη έχει η βρετανική ομάδα ποτέ δεν μπήκαν στα ταμεία της και είναι λογικό να πίστεψαν όλοι ότι η ομάδα τού Enstone δε θέλει ν’ ακούσει ξανά για την Quantum.

Φαίνεται, όμως, ότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, και μάλιστα έχουν ξεκινήσει και πάλι οι συζητήσεις των δύο πλευρών. Αυτό δεν προκύπτει από κάποια φήμη, αλλά από τα λεγόμενα του Mansoor Ijaz, επί κεφαλής τής Quantum Motorsports, που αποκαλύπτει ότι έχει συμφωνηθεί να μην κλείσει το θέμα.

Η αρχική διαμόρφωση της συμφωνίας τής Quantum δεν προχώρησε από τη δική μας πλευρά. Αυτή ήταν η δική μου απόφαση, και το μετέφερα στη Lotus και την Genii Capital πριν από τα Χριστούγεννα.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, φέραμε και πάλι την επαγγελματική βοήθεια, και μεταφέραμε τ’ αποτελέσματά μας στην ομάδα την Τετάρτη, και συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε σ’ ένα συμπέρασμα.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και ο Andrew Ruhan, μέτοχος κατά 2% τής Lotus, ο οποίος πιστεύει ότι είναι εφικτή η επίτευξη της συμφωνία για να γίνει επιτέλους η εξαγορά των μετοχών.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αρχική συμφωνία. Ωστόσο, συνεχίζουμε να μιλάμε με τον Mansoor και πιστεύουμε ότι μπορεί να επιτευχθεί μια συμφωνία σε παρόμοια βάση.

Αλλά, η ομάδα είναι πολύ σταθερή, κι έχουμε πάρει μέτρα, για να βεβαιωθούμε ότι το μέλλον είναι ασφαλές. Σε περίπτωση που οι συνομιλίες με την Quantum είναι επιτυχημένες, θα είναι ένα bonus, αλλά δεν είμαστε εξαρτημένοι από το αν θα συμβεί αυτό.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyrights: Charles Coates/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...