Η McLaren επιμένει πως δεν υπάρχει θέμα με τα crash test της MP4-29

Σχετικά άρθρα

Jenson Button is pushed back into the garage from the pit lane

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η ομάδα της McLaren κινδυνεύει να χάσει τις δοκιμές της Jerez, αφού δεν έχει περάσει τα υποχρεωτικά crash test της FIA. Το νέο μονοθέσιο της ομάδας, με κωδικό MP4-29, είναι το πρώτο που θα παρουσιαστεί για το 2014, στις 24 Ιανουαρίου, και άπαντες είχαν ως δεδομένη την εμφάνισή του στις πρώτες χειμερινές δοκιμές. Παρά τις φήμες, πηγές μέσα από την ομάδα αναφέρουν πως δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα και πως το μονοθέσιο θα περάσει τα τεστ.

Είναι φυσιολογικό αυτή τη στιγμή του χρόνου, οι ομάδες να πιέζουν στο όριο ώστε να επιτύχουν την μέγιστη απόδοση. Από πλευράς crash test, ισχύει το ίδιο και η MP4-29 θα τα περάσει.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν η MP4-29 θα τα περάσει εγκαίρως για το πρώτο pre-season test στη Jerez, σε μόλις μία εβδομάδα, ενώ και ο Eric Boullier δήλωσε πρόσφατα, πως ξέρει ως “γεγονός” ότι η Lotus δεν θα είναι η μόνη ομάδα που θα απουσιάζει από τη νότια Ισπανία. Πάντως η McLaren δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και δουλεύει πυρετωδώς πάνω στο πρόβλημα, ενώ δημοσίευμα της Ισπανικής El Mundo Deportivo, αναφέρει πως η ομάδα έχει ήδη προγραμματίσει νέο γύρο δοκιμών πρόσκρουσης, για την εβδομάδα που διανύουμε.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: McLaren]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα