Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του Honda Civic WTCC

Σχετικά άρθρα

Honda-WTCC-Civic-2014-test-car-1[3]

Η Honda μπορεί να αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Civic Tourer για το British Touring Car Championship αλλά για το παγκόσμιο, World Touring Car Championship, επέλεξε να ακολουθήσει έναν πιο “συμβατικό” δρόμο. Στις αρχές του Δεκεμβρίου του 2013, μας είχε παρουσιάσει το πρώτο rendering του αγωνιστικού Civic Hatchback και τώρα, 2 μήνες περίπου μετά, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες.

Στις φωτογραφίες αυτές, το εργοστασιακό αγωνιστικό είναι καμουφλαρισμένο αλλά όπως ήδη ξέρουμε, είναι σχεδιασμένο με τους νέους κανονισμούς της FIA για το WTCC και αυτό φαίνεται από τα φαρδύτερα φτερά, τους μεγαλύτερους τροχούς, το νέο αεροδυναμικό πακέτο και την μεγάλη πίσω αεροτομή.

Honda-WTCC-Civic-2014-test-car-2[3]

Η Honda θα “κατεβάσει” δύο Civic WTCC ως “Castrol Honda World Touring Car Team” με οδηγούς τον Gabriele Tarquini και τον Tiago Monteiro ενώ δύο ακόμα Civic θα έχουν στα χέρια τους οι Norbert Michelisz και Mehdi Bennani για την Zengo Motorsport και την Proteam Racing αντίστοιχα.

Πετύχαμε 4 νίκες και κατακτήσαμε τον τίτλο των κατασκευαστών την προηγούμενη χρονιά στο FIA World Touring Car Championship και ήταν η πρώτη μας πλήρης χρονιά. Για αυτή τη σεζόν, θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους (οδηγών και κατασκευαστών) με 4 συνολικά αυτοκίνητα, 1 εργοστασιακή ομάδα και 2 ιδιώτες.

Είπε ο CEO της Honda, Takanobu Ito.

[Πηγή: Honda]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...