Video: Ο πατέρας driftάρει και ο γιός το ευχαριστιέται…

Σχετικά άρθρα

Family Race

Μαγικός κόσμος η Ρωσία, το έχουμε δηλώσει επανειλημμένως, είτε με τον καλό είτε με τον κακό τρόπο προκαλούν το ενδιαφέρον του Ίντερνετ.

Τελευταίο παράδειγμα το παρακάτω βίντεο, όπου βλέπουμε το μπαμπά ενός πιτσιρικά, αφού έχει δέσει γερά το γιο του στο κάθισμα του συνοδηγού, να επιδίδεται σε διάφορα γκανγστεριλίκια με το αυτοκίνητο του, αγνώστου ταυτότητας (πιθανώς Subaru).

Και ενώ εδώ κάποιοι μπορούν να πουν πόσο ανάρμοστη και επικίνδυνη συμπεριφορά είναι αυτή για έναν γονιό, καθώς δεν είναι αντιληπτό που γίνονται τα παραπάνω donuts, οι αντιδράσεις στο προσωπάκι του μωρού δείχνουν έναν άκρως χαρούμενο μπόμπιρα, να περνάει τα καλύτερα λεπτά της ζωής του.

http://www.youtube.com/watch?v=DG5YcGSE1qI#t=50

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...