ΗΠΑ: 12χρονος έκλεβε από αυτοκίνητα και είναι αντιμέτωπος με 89 ποινικά αδικήματα

Σχετικά άρθρα

Ένας 12χρονος στη Τζόρτζια των ΗΠΑ κατηγορείται για 89 ποινικά αδικήματα, αφού πιάστηκε να είχε διαπράξει μια σειρά διαρρήξεων αυτοκινήτων στο Γκρίφιν της Τζόρτζια.

Το αγόρι, το όνομα του οποίου δεν κατονομάστηκε από τις αρχές λόγω της ηλικίας του, τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία την περασμένη Τετάρτη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για 84 κατηγορίες εισόδου σε αυτοκίνητα και 5 κατηγορίες για εγκληματικές παραβάσεις.

Το αγόρι συνελήφθη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όπου οι αρχές ενημερώθηκαν για μια σειρά κλοπών σε αυτοκίνητα της περιοχής τον περασμένο μήνα. Ο 12χρονος καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να εισβάλει στα αυτοκίνητα και χάρη στα video, οι αρχές προχώρησαν στην αναγνώρισή του.

Σύμφωνα με τις αρχές, το αγόρι έκλεψε αντικείμενα από δεκάδες αυτοκίνητα σε διάστημα ενός μηνός, με την αστυνομία να συμπληρώνει πως λόγω του τεράστιου αριθμού διαρρήξεων θα μπορούσαν να απαγγελθούν περισσότερες κατηγορίες εναντίον του παιδιού, εάν αποδειχτεί πως εμπλέκεται σε αυτές.

[Photos credits: depositphotos.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...