Η Hyundai θέλει ένα νέο μοντέλο πολυτελείας. Ίσως είναι στην ίδια κατηγορία με την BMW 3-Series

Σχετικά άρθρα

hyundai_iflow_concept

Η Hyundai θέλει ένα τρίτο πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο θα συμπληρώσει την ήδη υπάρχουσα γκάμα που αποτελείται από το Genesis και το Equus.

Αυτό είπε ο CEO της Hyundai Motors America, Dave Zuchowski χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει λεπτομέρειες

Μπορώ να πω πως τα επόμενα χρόνια ίσως παρουσιαστεί ένα ακόμα premium μοντέλο.

Το στέλεχος δεν περιέγραψε όπως βλέπεις επαρκώς το αυτοκίνητο αλλά μην ξεχνάμε πως ήδη από τα μέσα του 2012 είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως η Κορεατική φίρμα εργάζεται πάνω σε ένα πισωκίνητο sedan που θα ανταγωνίζεται τις BMW 3-Series και Mercedes C-Class. Το τότε δημοσίευμα έλεγε πως το μοντέλο θα βασίζεται στην πισωκίνητη πλατφόρμα του Genesis και πως έχει λάβει την κωδική ονομασία “RK”. Όσο περνάει ο καιρός, ακούμε φήμες πως θα κινείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο, δίλιτρο, τετρακύλινδρο ή έναν 3.3 λίτρων V6. Τέλος, έλεγε πως θα βγει στην αγορά το 2015, έναν χρόνο πιο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα που έθεσε ο Zuchowski.

Εκτός όμως από το premium sedan, ο Zuchowski επιβεβαίωσε πως η Hyundai σκέφτεται σοβαρά να μπει στην κατηγορία των crossovers.

Πάντοτε κοιτάμε κατηγορίες στις οποίες δεν έχουμε παρουσία τώρα αλλά ίσως θα έπρεπε να έχουμε, δεδομένου το πού πηγαίνει η αγορά.

Δεν ξέρουμε αν αναφέρεται στο ix25 ή σε κάποιο εντελώς νέο μοντέλο για το οποίο δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή πληροφορίες αλλά κρίνοντας από τα λεγόμενα του CEO, φαίνεται πολύ πιθανή η εμπλοκή της Hyundai σε αυτή την συνεχώς αναπτυσσόμενη κατηγορία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...