Magnussen: Η McLaren έχει περισσότερη απόδοση

Σχετικά άρθρα

Kevin Magnussen

Μπορεί οι δοκιμές να μαρτυρούν την αξιοπιστία των μονοθεσίων, ωστόσο η απόδοση είναι ένα τελείως διαφορετικό ζήτημα, διότι οι ομάδες σπανίως δείχνουν την πραγματική δύναμη των μονοθεσίων τους, δοκιμάζοντας διάφορα σ’ αυτά, ώστε να βγάζουν όλο και περισσότερη απόδοση στην πίστα, αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την έναρξη της φετινής σεζόν, στις 16 Μαρτίου, στη Μελβούρνη τής Αυστραλίας.

Τα μονοθέσια είναι πολύ νέα ακόμα και, με τόσο μεγάλες αλλαγές, θα χρειαστεί να περάσει αρκετός χρόνος μέχρι οι ομάδες να τα κατανοήσουν πραγματικά, και φυσικά οι 12 ημέρες των δοκιμών δεν είναι αρκετές για τον σκοπό αυτό.

Ένας από τους άγνωστες παράγοντες με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι η McLaren: πέρυσι, η MP4-28 δεν είχε την απόδοση που θα περίμεναν πολύ, και η βρετανική ομάδα επικεντρώθηκε νωρίς στο 2014, για να είναι πολύ πιο ανταγωνιστική. Η MP4-29 είναι ένα αξιόπιστο μονοθέσιο, δίχως, ωστόσο, να γνωρίζουμε την ταχύτητά της, αφού οι ταχύτεροι χρόνοι στις δοκιμές δε μας λένε τίποτα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Kevin Magnussen, που έγραψε τον καλύτερο χρόνο χθες με τα πολύ μαλακά ελαστικά, ισχυρίζεται ότι το βρετανικό μονοθέσιο έχει ακόμα πολύ περισσότερη απόδοση.

Θα υπάρξουν περισσότερα που θα έρθουν. Από τώρα μέχρι και την Αυστραλία, ελπίζουμε ότι θα βελτιώσουμε το μονοθέσιο, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό σημείο. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, αλλά δεν είμαστε τόσο άσχημα. Πρέπει να βελτιωθούμε παντού.

Είναι πολύ δύσκολο να πούμε πού βρισκόμαστε σε σχέση με τους άλλους και θα ήθελα πολύ να το ξέρω. Είμαι πολύ περίεργος γι’ αυτό, αλλά δεν το ξέρω. Νομίζω ότι κανένας δεν το ξέρει, έτσι θα το δούμε όταν πάμε στην Αυστραλία. Δεν παρασύρομαι, όμως. Μέχρι τότε, πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα