Video: Θες ν’ αλλάξεις εξάτμιση στο αυτοκίνητό σου; Απλά πάρε για συνοδηγό αυτόν τον τύπο!

Σχετικά άρθρα

Car Sounds with mouth

Δεν είναι κακό να θέλεις ν’ αλλάξεις εξάτμιση στο αυτοκίνητό σου, για να βελτιώσεις τον ήχο που παράγει ο κινητήρας του. Ωστόσο, αυτό κοστίσει, και στις μέρες μας -και στη χώρα που ζούμε- πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικός γίνεται με τα έξοδά σου.

Υπάρχει, όμως, και ο εύκολος τρόπος για ν’ ακούς τον ήχο που θέλεις, και δεν εννοώ να εγκαταστήσεις συσκευές που παράγουν τεχνητό ήχο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις στο αυτοκίνητο το τύπο που θα δεις παρακάτω: μπορεί να κάνει ό,τι ήχο αυτοκινήτου θέλεις, και μάλιστα με εκπληκτικό τρόπο!

Θέλεις ήχο από ατμοσφαιρικό κινητήρα; Από turbo; Από αγωνιστικό; Από Formula 1; Από αμερικανικό muscle car; Τα έχεις όλα! Μέχρι και ήχο από φορτηγό μπορείς να έχεις! Υπερβάλω; Σε προκαλώ ν’ ακούσεις μόνο το video, δίχως να έχεις εικόνα: θα διαπιστώσεις ότι είναι σαν ν’ ακούς κάποια από τα Sound Videos που έχουμε δημοσιεύσει!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...