Vettel: Είναι δύσκολο να πω πόσο καιρό θα πάρει να λυθούν τα προβλήματα

Σχετικά άρθρα

Sebastian-Vettel_2683169

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel σε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ferrari, μετά την σημερινή καταστροφική μέρα της Red Bull στο Bahrain υποστήριξε ότι χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να λυθούν τα προβλήματα της ομάδας.

Η RB10 σήμερα δεν ολοκλήρωσε ούτε ένα γύρο καθώς στην αρχή της ημέρας είχε ηλεκτρικά προβλήματα και στη συνέχεια υπήρχε διαρροή λαδιού από τον κινητήρα της Renault.

Ο Sebastian Vettel δήλωσε για όλα αυτά:

Νομίζαμε ότι θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη θέση αυτήν την εβδομάδα σε σύγκριση με την περασμένη. Αυτό πραγματικά είναι ένα θέμα, όμως δεν υπάρχει λόγος να είμαστε πολύ συναισθηματικοί σε αυτό το στάδιο. Πρέπει πραγματικά να προχωρήσουμε βήμα- βήμα. Γνωρίζουμε πόσο σοβαρά είναι, ειδικά μέσα στην ομάδα και από την πλευρά της Renault και από τη δική μας πλευρά. Είμαστε μία ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια και τα πράγματα είναι φανταστικά.

Αυτή τη στιγμή έχουμε προφανώς πολλά διαφορετικά προβλήματα που μας απασχολούν. Δεν είναι η καλύτερη κατάσταση να είσαι μέσα, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Όλοι έχουν πολλά κίνητρα για να το φτιάξουν, αλλά αυτό δε θα συμβεί σε μία νύχτα. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε σε μία καλύτερη μέρα αύριο και στη συνέχεια να έχουν ένα αξιοπρεπές ξεκίνημα στη σεζόν στη Μελβούρνη, αλλά σε αυτό το στάδιο προφανώς η αξιοπιστία είναι ακόμα ένα μεγάλο ερωτηματικό. Είναι δύσκολο να πω πόσο καιρό θα πάρει για να λυθούν τα προβλήματα.

474101307XX00054_F1_Testing (1)

Νομίζω ότι κάποια πράγματα θα έρθουν ακριβώς σε δύο εβδομάδες όταν και θα έχουμε πολλά νέα εξαρτήματα για το μονοθέσιο. Είχαμε κάποια ζημιά λόγω των προβλημάτων που είχαμε εδώ και τα νέα μέρη δεν είναι διαθέσιμα σε μία νύχτα, έτσι ώστε νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα τις επόμενες δύο εβδομάδες. Προφανώς δεν έχουν κάνει πολλούς γύρους, αλλά από τους λίγους που κάναμε τα σημάδια ήταν αρκετά ελπιδοφόρα, οπότε πιστεύω ότι τη στιγμή που θα είμαστε αξιόπιστοι η ταχύτητα θα πρέπει να είναι εντάξει.

Ο Vettel μετά από την εγκατάλειψή του βοήθησε να σπρώξουν την Red Bull RB10 πίσω στα pits της ομάδας, καθώς το μονοθέσιο της Αυστριακής ομάδας είχε μείνει κοντά στο τέλος του pit lane. O Vettel σύμφωνα με πληροφορίες από την πίστα έδειχνε ευδιάθετος παρά τα προβλήματα της ομάδας του.

[Πηγή: Formula1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...