Φήμες: Υπάρχουν πιθανότητες επιστροφής του αγώνα του Long Beach στην F1

Σχετικά άρθρα

f1-long-beach-old-race

Φήμες αναφέρουν ότι υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψει στο πρόγραμμα των αγώνων της F1 στο προσεχές μέλλον ο ιστορικός αγώνας του Long Beach.

Παρά τις φήμες που ήθελαν να υπάρχει ενδιαφέρον να γίνει αγώνας μετά το τέλος του συμβολαίου του Long Beach με τα Indycar το 2015, ο πρόεδρος του αγώνα κάτι τέτοιο το αρνήθηκε .

Ο Jim Michaelian πρόεδρος του αγώνα δήλωσε:

O αγώνας δεν είναι για πώληση και δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με τον ιδιοκτήτη, Kevin Kalkhoven, για μία πιθανή πώλησή του.

Η τοπική εφημερίδα, Long Beach Press Telegram αναφέρει ότι κατά τη συνεδρίαση που θα γίνει σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, θα συζητήσει το θέμα της διεξαγωγής αγώνα F1 στους δρόμους του Long Beach.

O Chris Pook στενός συνεργάτης του Bernie Ecclestone δήλωσε:

Ο Ecclestone εξέφρασε το ενδιαφέρον του για μία τυχόν επιστροφή της Formula 1 πίσω στους δρόμους του Long Beach.

Η ίδια εφημερίδα αποκάλυψε μία επιστολή προς το δήμαρχο Bob Foster από τον Bernie Ecclestone, η οποία έλεγε:

Αν εσείς και το δημοτικό συμβούλιο, επιθυμείτε να έχετε τη δυνατότητα να κάνατε έναν αγώνα F1 στους δρόμους της πόλης του Long Beach, τότε αφήστε να σας κάνουμε μία ανοιχτή προσφορά. Σας ενημερώνουμε ότι η Formula 1 ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην πόλη σας και θα εξετάσει την κατάλληλη προσφορά, αν εσείς αποφασίσετε να επιτρέψετε μία τέτοια διαδικασία.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...