Ecclestone: Πολλοί θέλουν να δουν τον Vettel να χάνει

Σχετικά άρθρα

Baku

Τα νέα σχέδια του Bernie Ecclestone, που παρόλο που έχει παραιτηθεί από επικεφαλής της διαχείρισης της Formula 1, ακόμα κάνει ότι θέλει στο άθλημα, περιλαμβάνουν πίστα στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν. Σύμφωνα με τον Βρετανό, η πίστα του Μπακού (πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν) μπορεί να αποτελέσει σταθμό του πρωταθλήματος του 2015, αν και το πιθανότερο είναι να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα του 2016.

Συζητάνε για το 2015. Αυτό είναι λίγο σύντομο, εκτός και αν γίνει προς το τέλος της σεζόν. Είναι πιθανό, αλλά το πιθανότερο είναι το 2016.

Sebastian+Vettel+Bernie+Ecclestone+F1+Grand+t-w7j1wDw_Fx

Ο πολυμήχανος 83-χρονος όμως, δεν έχει κατά νου μόνο αλλαγές στο πρόγραμμα, αλλά και πιθανές αλλαγές στους κανονισμούς. Επανειλημμένως ο Ecclestone έχει δηλώσει υπέρ των ισχυρών κινητήρων και υπέρμαχος των δυνατών ήχων που έβγαζαν τα μονοθέσια.

Έχουμε νέους κινητήρες που δεν μου αρέσουν. Ίσως πρέπει να αυξήσουμε το όριο της κατανάλωσης καυσίμου, για να αυξηθούν και οι στροφές του κινητήρα. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε. Δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο που αλλάχτηκαν οι κινητήρες για να γλιτώσουμε ενέργεια. Αυτό είναι κάτι που γίνεται στα αυτοκίνητα δρόμου, όχι στην Formula 1. Πρέπει να ακούγονται δυνατά και να είναι γρήγορα (τα μονοθέσια) και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλη αυτή η ιστορία κόστισε ένα βουνό λεφτά.

Από την άλλη τα νέα ρύγχη, που έχουν ξινίσει αρκετούς από τους θεατές της Formula 1, δεν απασχολούν ιδιαίτερα τον Bernie, ούτε και το γεγονός ότι η κυριαρχία του Sebastian Vettel ίσως να έφτασε στο τέλος της.

Πολλοί θεατές θέλουν τώρα να δουν τον Vettel να χάνει. Στο κάτω κάτω δεν κέρδισε ένα πρωτάθλημα, αλλά τέσσερα.

[Πηγή: GMM, TheTimes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα