Η ΜcLaren ούτε στην Αυστραλία θα έχει βασικό χορηγό

Σχετικά άρθρα

_89P6330

H ομάδα της McLaren Mercedes τελικά δε θα έχει βασικό χορηγό πάνω στα μονοθέσιά της στον πρώτο αγώνα της σεζόν που θα γίνει στο Albert Park της Μελβούρνης σε λιγότερο από δέκα μέρες από σήμερα.

Η McLaren Mercedes εν αντιθέσει με την άλλη Βρετανική ομάδα της Williams η οποία μόλις εχθές παρουσίασε τον νέο της μεγάλο χορηγό την Martini δεν έχει παρουσιάσει κάποιον βασικό χορηγό ακόμη.

Μετά τη φυγή της Vodafone, η έλλειψη κεντρικού χορηγού στα μονοθέσια της ομάδας είναι εμφανέστατη, κάτι που δεν είναι καλό για το οικονομικό μέρος της ομάδας, από αισθητικής πλευράς πάντως το ασημί χρώμα της Βρετανικής ομάδας κατά την άποψή μου είναι πανέμορφο.

_79P3287

Ο Ron Dennis δήλωσε για το θέμα αυτό:

Τα μονοθέσιά μας, δε θα έχουν βασικό χορηγό πάνω τους στον πρώτο αγώνα της σεζόν, αλλά σίγουρα θα έχουν στους επόμενους αγώνες της χρονιάς.

Ο Βρετανός πολύπειρος παράγοντας της McLaren, θεωρεί ότι τα άσχημα αποτελέσματα έχουν ως συνέπεια τις διαπραγματεύσεις με πιθανούς χορηγούς.

Αναπόφευκτα, όταν έχεις μία σειρά από άσχημα αποτελέσματα, οι εταιρείες προσπαθούν να σου δώσουν λιγότερα χρήματα. Δε θα δεχθώ κάτι τέτοιο όμως, γιατί ξέρω τι εταιρεία έχουμε και τι μπορεί να πετύχει η αγωνιστική ομάδα μας. Αυτό είναι η βασική αναγνώριση προς εσένα όταν πρόκειται για την εμπορική σχέση σου με έναν κύριο χορηγό. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με διάφορες εταιρείες αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι θα έχουμε νεότερα σύντομα.

[Πηγή: Planetf1.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα