H Audi δεν αποκλείει το RS1

Σχετικά άρθρα

Audi S1

Και ενώ όλοι πιστέψαμε ότι με τη παρουσίαση από την Audi του S1 αυτό θα ήταν το ταχύτερο μικρό αυτοκίνητο της γκάμας της, ο σχεδιαστής της γερμανικής εταιρίας Frank Gruner, όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να δούμε το RS1, η απάντηση του ήταν “περιμένετε και θα δείτε”. 

Με τέτοια απάντηση η ύπαρξη ενός πιο σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου τσέπης από την Audi μοιάζει πιο σίγουρη από ποτέ, με μόνο δεδομένο ότι θα έχει αρκετά περισσότερα από τα 231 άλογα και 370 Nm ροπής του S1.

Ακόμα και αν δεν υπάρξει μια RS1 έκδοση, υπάρχουν πιθανότητες να δούμε και πάλι ένα μοντέλο του στυλ A1 Quattro, το οποίο είχε περιορισμένη παραγωγή στα 333 κομμάτια και απέδιδε 256 άλογα, με αυτό το σενάριο να ακούγεται πιο πιθανό στα αυτιά μου.

Πάντως, ο επικεφαλής εξέλιξης του κινητήρα του S1, Ulrich Weirl,  δήλωσε ότι μπορούν να τοποθετήσουν πιο δυνατές εκδόσεις του 2-λιτρου τετρακύλινδρου EA888 turbo κινητήρα τους στο Α1. Παρόλα αυτά είναι αρκετά νωρίς να μιλάμε για πιο δυνατή έκδοση καθώς μόλις παρουσιάστηκε το S1.

[Πηγή: Μotoring.com.au]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα