Αυτό είναι το Tesla Model S by Saleen

Σχετικά άρθρα

Tesla Model S by Saleen design sketch

Αυτά είναι τα σκίτσα που μας είχε δηλώσει ότι θα παρουσιάσει η Saleen Automotive, για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα βασίζεται στο Tesla Model S.

Tesla Model S by Saleen design sketch

Οι αλλαγές όπως φαίνονται είναι αρχικά στιλιστικές, όπου το αυτοκίνητο έχει βαφτεί σε ένα πορτοκαλί Orange County και διαθέτει ένα πιο επιθετικό bodykit, που αποτελείται από διάφορα μέρη κατασκευασμένα από carbon. Στο εμπρός μέρος βρίσκουμε διαφορετικές εισαγωγές αέρα, ενώ από carbon ceramic είναι και τα φρένα του, που κρύβονται από τις χαρακτηριστικές ζάντες της αμερικάνικης βελτιωτικής εταιρίας.

Το εσωτερικό έχει επίσης αλλαχτεί ελαφρώς, όντας ντυμένο με δέρμα και Alcantara σε δύο αποχρώσεις του γκρι, με τις κόκκινες ραφές και το κεντημένο λογότυπο στα προσκέφαλα να δημιουργούν αντίθεση.

Tesla Model S by Saleen design sketch

Η Saleen δε ανακοίνωσε τις μηχανικές βελτιώσεις που έχει ήδη επιβεβαιώσει, κάτι που θα κάνει το Model S να επιταχύνει γρηγορότερα από τα 4,2 δευτ. που χρειάζεται για τα 0-100 χλμ/ώρα, πιάνοντας τελική 209 χλμ/ώρα.

Tesla Model S by Saleen design sketch

Τέλος, όπως ξέρουμε το πρώτο ολοκληρωμένο Saleen Tesla Model S θα είναι έτοιμο στις αρχές του καλοκαιριού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...