Η νέα Mercedes-Benz S-Class Maybach θα παρουσιαστεί τον Νοέμβριο στο Los Angeles

Σχετικά άρθρα

S-Class Maybach

Σύμφωνα με πηγές κοντά στο project, η Mercedes-Benz S-Class Maybach θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου του Los Angeles, τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Μπορεί η Maybach σαν αυτόνομη ύπαρξη να έχει περάσει στην ιστορία από το 2012, η Mercedes-Benz όμως, σχεδιάζει την αναβίωση του ονόματος ως ξεχωριστή έκδοση για τη νέα S-Class. Η S-Class Maybach θα έχει μεγαλύτερο κατά 200 χιλιοστά μεταξόνιο συγκρινόμενη με την τρέχουσα LWB S-Class και θα στοχεύει σε εξωφρενικά πλούσιους πελάτες που υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα αγόραζαν Bentley. Με αυτά που γνωρίζουμε από spy videos, η Mercedes θα τοποθετήσει το όνομα “Maybach” μόνο στις V12 εκδόσεις της ναυαρχίδας της, δηλαδή στις S600 και S65 AMG, χωρίς όμως αυτό να είναι σίγουρο.

Εκτός αυτού, η Γερμανική εταιρία σκοπεύει να αναβιώσει και το όνομα “Pullman”. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η S-Class Pullman θα κοστίζει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ (στην θωρακισμένη εκδοχή της), θα έχει διάταξη 2+2+2 θέσεων και μεταξόνιο κατά 1 μέτρα μεγαλύτερο από αυτό της απλής S-Class.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...