Marko: Όσοι δεν ήθελαν τον Ricciardo τώρα δεν μιλάνε

Σχετικά άρθρα

479868643KR00065_F1_Grand_P

Ο Helmut Marko φαίνεται να τα βάζει με όλους, ακόμα και με ανθρώπους μέσα από την ομάδα του. Στην τελευταία του συνέντευξη τα έβαλε με όσους αμφισβήτησαν την απόφαση της ομάδας να αντικαταστήσει τον Mark Webber με τον συμπατριώτη του, Daniel Ricciardo.

Όσοι από την ομάδα ήταν αντίθετοι, τώρα δεν μιλάνε.

Παρόλο που το πρόγραμμα νέων οδηγών της Αυστριακής ομάδας, έχει βγάλει αρκετούς οδηγούς Formula 1, όπως ο Sebastian Vettel, o Daniil Kvyat και φυσικά ο Daniel Ricciardo, πολλοί πίστευαν πως ένας πιο έμπειρος οδηγός, όπως για παράδειγμα ο Kimi Raikkonen, μπορεί να ήταν καταλληλότερος team-mate του πρωταθλητή. Ο Marko όμως είναι απόλυτος:

Κάναμε πολύ καλά που τον πήραμε. Έχει δείξει ότι μπορεί να είναι εξίσου γρήγορος με τον Sebastian, ακόμη και υπό καθεστώς δύσκολων συνθηκών. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλύτερη τώρα. Υπάρχει πλέον συνοχή στην ομάδα και όχι πια δυο διαφορετικές κατευθύνσεις.

Οπότε ο Αυστριακός είπε να κάνει μερικές δηλώσεις, μπας και ανακατευτεί πάλι το κλίμα στην Red Bull. Παρόλο που δεν διαφωνώ πάντα με όσα δηλώσει ο Dr. Marko, κάποιος να μου εξηγήσει, ποιος είναι ο ρόλος του στην ομάδα.

 

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...