Webber: Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο ρόλος τού Marko στην RBR

Σχετικά άρθρα

Spanish F1 Grand Prix - Qualifying

Οι σχέσεις τού Mark Webber με την Red Bull Racing δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ιδανικές, ιδιαίτερα η σχέση τού Αυστραλού με αγωνιστικό σύμβουλο της αυστριακής ομάδας, Helmut Marko, ο οποίος είναι γνωστός υποστηρικτής τού Sebastian Vettel. Ο Webber αποτελεί παρελθόν από το Milton Keynes, έτσι δεν έχει πλέον πρόβλημα να μιλήσει για την πρώην του ομάδα, και ειδικότερα για τον Marko, για τον οποίο λέει:

Ακόμα δεν έχω καταλάβει τον ρόλο τού Marko στην ομάδα. Μου ασκούσε πολλή κρητική από την πρώτη μέρα, αλλά έφερε τελικά τον Seb στην ομάδα, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά. Θα πρέπει να είναι απογοητευμένος που οι ομάδες τής Formula 1 έχουν δύο και όχι ένα αυτοκίνητο, αλλά έτσι είναι.

Ο 37χρονος μιλά και πάλι για τον πρώην team-mate του, λέγοντας πως οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές, αν και αναγνωρίζει τις ικανότητες του Γερμανού.

Ξέρουμε ότι η δύναμή του είναι στις κατατακτήριες και στους πρώτους 5 γύρους τού αγώνα. Αυτή είναι η υπογραφή του, και αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Υπάρχει πολύ νερό κάτω από τη γέφυρα μεταξύ μας, και είναι δύσκολο να σκεφτώ περισσότερα θετικά από τ’ αρνητικά.

Αυτό είναι λίγο απογοητευτικό, καθώς θέλεις να τους σέβεσαι όλους, και να τους δίνεις μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευκαιρία, για όσο περισσότερο μπορείς. Αλλά, νομίζω ότι τα πράγματα ξεπέρασαν τα όρια μεταξύ μας, και πιστεύω ότι είναι δύσκολο να τα ξεχάσουμε όλα αυτά.

Σίγουρα, αυτό δε μ’ ενοχλεί ιδιαίτερα, όπως πιστεύω ότι το ίδιο συμβαίνει και μ’ αυτόν. Απλά, έτσι είναι τα πράγματα.

Σύμφωνα με το Auto Motor und Sport, ο Bernie Ecclestone έδωσε στον Webber μια σημαία τής Βραζιλίας με τις υπογραφές όλων των οδηγών, και η μοναδική που έλλειπε ήταν αυτή του Vettel. Ο Ecclestone, όμως, ζήτησε από τον Γερμανό να βάλει και αυτός την υπογραφή του, με τον Webber να είναι φυσικά απογοητευμένος από όλο αυτό.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...