Νέα Mercedes G-Class το 2017, πιο μοντέρνα από ποτέ

Σχετικά άρθρα

Mercedes G63 and G65 AMG 2012

Η Mercedes-Benz θα βγάλει στην αγορά τη νέα γενιά της G-Class το 2017, με κύριο γνώρισμα του off-road όχηματος της να είναι το μειωμένο βάρος, το νέο εσωτερικό, οι νέοι κινητήρες και η τροποποιημένη μπροστά ανάρτηση (τριών ή τεσσάρων συνδέσμων) η οποία θα προσφέρει περισσότερο χώρο στους μπροστά επιβάτες.

Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί από χάλυβα υψηλής αντοχής και αλουμίνιο και θα ζυγίζει τουλάχιστον 200 κιλά λιγότερα. Θα είναι μεγαλύτερο κατά 10 εκατοστά, ώστε να προσφέρει καλύτερη σταθερότητα, με τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου να προέρχονται από την S-Class. Οι Γερμανοί θα τοποθετήσουν στη νέα γενιά της G-Class και το νέο 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, στη προσπάθεια της να μειώσει τις εκπομπές CO2 και τη μέση κατανάλωση της.

Σχεδιαστικά θα δανείζεται στοιχεία από τοEner-G-Force Concept και μηχανικά θα εξοπλίζεται με έναν νέο 3,0-λιτρο εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα απόδοσης 360 ίππων με κωδική ονομασία M256 και έναν αντίστοιχο πετρελαιοκινητήρα με 300 άλογα με κωδική ονομασία OM656, οι οποίοι θα τοποθετηθούν και στη νέα E-Class, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2016. Αργότερα θα κυκλοφορήσουν και οι AMG εκδόσεις, οι οποίες αντιπροσωπεύουν πάνω από το 50% των συνολικών πωλήσεων της G-Class.

ΠηγήAutoweek

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...