Η Mercedes-Benz S63 AMG Coupe εξοπλίζεται με καλούδια από το AMG Performance Studio

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz S63 AMG by AMG Performance Studio 4

Μπορεί η προηγούμενη δημιουργία του AMG Performance Studio να ήταν λίγο “περίεργη” αλλά νομίζω πως θα συμφωνήσεις αν πω πως αυτή είναι αντικειμενικά πανέμορφη. Ένας λόγος γι’ αυτό, είναι ότι το AMG Performance Studio χρησιμοποίησε ως βάση ένα από τα ομορφότερα coupe αυτή τη στιγμή στην αγορά, την Mercedes-Benz S63 AMG Coupe. Ο δεύτερος λόγος, είναι ότι οι επεμβάσεις είναι διακριτικές.

Mercedes-Benz S63 AMG by AMG Performance Studio 3

Στην λίστα με τα εξαρτήματα που μπορεί να τοποθετήσει κάποιος στην S63 AMG Coupe του, είναι φυσικά διάφορες ζάντες ελαφρού κράματος, κεραμικά φρένα της AMG καθώς και ένα carbon fiber πακέτο που περιλαμβάνει καλύμματα για τους καθρέπτες, εμπρός splitter, πλαϊνές ποδιές και μέρος του πίσω προφυλακτήρα. Επίσης, όπως και στη C-Class, η Mercedes προσφέρει το Night Package που κάνει τα side skirts, τα καλύμματα των καθρεπτών, μέρος του πίσω προφυλακτήρα, τις απολήξεις της εξάτμισης και το κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, μαύρα!

Mercedes-Benz S63 AMG by AMG Performance Studio 2

Τέλος, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το AMG Driver’s Package που μετατοπίζει τον κόφτη τελικής στα 300km/h, αλλάζει το τιμόνι, το κάλυμμα του κινητήρα και τα μαρσπιέ. 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 528.640 αυτοκίνητα της Mercedes

Η Mercedes-Benz ανακαλεί 528.640 δεξιοτίμονα A-Class, B-Class, CLA, EQA, EQB, GLA και GLB που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2017 και 2024, επειδή το εφεδρικό επίπεδο του...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...
Autoblog.gr