Lotus: Πρέπει να μιλήσουμε στον Maldonado

Σχετικά άρθρα

Pastor Maldonado

Υπόθεση… ρουτίνας έχει καταντήσει για τους μηχανικούς τής Lotus η επισκευή τής E22, η οποία υπομένει τα βασανιστήρια από τον Pastor Maldonado. Το Ισπανικό Grand Prix δεν αποτέλεσε εξαίρεση για τον Βενεζουελάνο: στις κατατακτήριες, πάτησε λίγο εκτός, και η E22 πλήρωσε το τίμημα. Πολλοί οπαδοί πιστεύουμε ότι δε θα ήταν καν στη Formula 1 χωρίς τα σχεδόν €40.00.000 που έχει σαν προσωπική χορηγία από την PDVSA, και φυσικά αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο τον επέλεξε η Lotus.

Η βρετανική ομάδα, μέσα σε όλες τις φετινές δυσκολίες, αναγκάζεται να μάχεται μ’ ένα μόλις μονοθέσιο, αυτό τού Romain Grosjean, αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της Lotus, Gerard Lopez, αν και λέει ότι ο Maldonado έχει ταχύτητα, παραδέχεται ότι θα πρέπει να μιλήσουν μαζί του, ώστε να μην έχουμε ξανά φαινόμενα του παρελθόντος, από τα οποία κινδυνεύουν οδηγοί, όχι μόνο το μονοθέσιό του.

Ξέρουμε εδώ και πολύ καιρό τον Pastor, από το GP2, όταν έτρεχε για την DAMS, ομάδα που έχουμε στενή σχέση. Είναι απίστευτα γρήγορος, καθώς σε κάθε γύρο κινείται λες και είναι σε κατατακτήριες. Ίσως να είναι λίγο υπερβολικός και πρέπει να καθίσουμε να λύσουμε το θέμα, και να του πούμε ότι, με την ταχύτητα που έχει, τις περισσότερες φορές το 95% αρκεί. Είναι ένα καλό παιδί και πολύ αποδεκτός από την ομάδα.

Gerard Lopez

Ο Grosjean ήταν αυτός που πήρε τους παρθενικούς βαθμούς για τη Lotus στη φετινή σεζόν, στο Ισπανικό Grand Prix, και ο Γάλλος δεν έχει καμία σχέση με τον οδηγό που είδαμε το 2012, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Ο Lopez δε θα μπορούσε να μη μιλήσει με καλά λόγια για τον πρώτο οδηγό τής ομάδας του, αν και ισχυρίζεται πως δεν υπάρχουν νούμερο ένα και δύο οδηγοί στη Lotus.

Ο Romain έχει ωριμάσει πολύ. Αισθάνεται άνετα στα παπούτσια του και αυτό βοηθάει στην πίστα. Ξέρουμε ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά του.

[Πηγή: F1.com | Photo Copyrights: LAT Photographic/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...