Ricciardo: Ο Vettel δεν έχει ξεχάσει να οδηγεί

Σχετικά άρθρα

Sebastian Vettel and Daniel Ricciardo - Portrait

Το πρώτο του… μετρήσιμο βάθρο στην καριέρα του πέτυχε ο Daniel Ricciardo στην Ισπανία, εκμεταλλευόμενος τη δυναμική τού μονοθεσίου του. Η RB10 ήταν το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο την περασμένη Κυριακή και ο Sebastian Vettel ολοκλήρωσε το “3-4” για τη Red Bull. Βέβαια, ο Γερμανός θα μπορούσε να διεκδικήσει και αυτός το βάθρο, δίχως την ποινή των 5 θέσεων στην εκκίνηση.

Ακόμα κι έτσι, όμως, ο Πρωταθλητής έκανε τον καλύτερο φετινό του αγώνα (στη Μαλαισία τερμάτισε τρίτος, αλλά ξεκίνησε δεύτερος), δείχνοντας ότι αρχίζει να οδηγεί το μονοθέσιό του έτσι όπως θέλει. Ο Ricciardo μιλά για τον team-mate του θα εμφανιστεί πιο δυνατός στη συνέχεια.

Τα πηγαίνουμε πολύ καλά ως team-mates. Παίρνουμε συχνά μαζί πρωινό, και αυτό είναι ασυνήθιστο για team-mates. Αυτή τη στιγμή, τα πράγματα πηγαίνουν καλά για ‘μένα, αλλά ξέρω ότι ο Seb δε θ’ αργήσει να πάρει τα πάντα από το μονοθέσιο. Δεν έχει ξεχάσει να οδηγεί.

Ο Αυστραλός είπε επίσης πως είναι πεινασμένος για επιτυχίες και νίκες, αλλά θα πρέπει να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά για να μπορέσει να οδηγήσει ακόμα ταχύτερα την RB10, ειδικά τώρα που ο Vettel πήρε μία ψυχολογική ώθηση στην Ισπανία. Η πίστα του Μονακό απαιτεί άριστη οδηγική ικανότητα και αυτό είναι ίσως ακόμα μία ευκαιρία για τον Vettel να δείξει την αξία του, αλλά δε θα πρέπει ν’ αποκλείουμε ακόμα μία δυνατή εμφάνιση από τον Ricciardo.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...