Ποινή και για τον Vettel στο αυριανό GP

Σχετικά άρθρα

Sebastian Vettel Spain 2014

H Red Bull επιβεβαίωσε πριν από λίγο πως οι μηχανικοί της θα αναγκαστούν να κάνουν αλλαγή στο κιβώτιο του Sebastian Vettel, με αποτέλεσμα ο Γερμανός να έχει ποινή 5 θέσεων στον αυριανό αγώνα. Υπενθυμίζουμε πως ο Vettel δεν συμμετείχε στο τρίτο μέρος των κατατακτήριων δοκιμών, καθώς σταμάτησε το μονοθέσιό του στην πίστα με εμφανές πρόβλημα.

Ο λόγος για τον οποίο έμεινε δέκατος σημερινή κατάταξη, ήταν τελικά ένα πρόβλημα στη δεύτερη σχέση του κιβωτίου, το οποίο θα τον ανάγκαζε να κάνει τον γρήγορο γύρο του χρησιμοποιώντας μόνο τις υπόλοιπες σχέσεις. Στην τρίτη στροφή της Ισπανικής πίστας όμως, δεν μπορούσε πλέον να επιλέξει καμία ταχύτητα, με αποτέλεσμα το μονοθέσιό του να γυρνάει στα pit της Red Bull φορτωμένο στο ειδικό όχημα.

Αύριο, ο περσινός πρωταθλητής  θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 15η θέση, ενώ ο Jean-Eric Vergne της Toro Rosso, που κέρδισε ποινή 10 θέσεων, θα ξεκινήσει τελευταίος.

ΠηγήF1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr