Μεγαλύτερες σε διαστάσεις οι νέες Mercedes E-Class Coupe και Convertible

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz E-Class Cabliolet (E200)

Οι νέες Mercedes E-Class Coupe και Convertible θα παρουσιαστούν το 2017 με τις φήμες θα τις θέλουν μεγαλύτερες και με εξελικτική, πιο επιθετική σχεδίαση. Θα διαθέτουν μικρότερα μπροστά φωτιστικά σώματα, χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος και μεγαλύτερο πλάτος, έτσι ώστε να υπάρχει διακριτή διαφορά ανάμεσα στις μικρότερες C-Class Coupe και Convertible.

Μηχανικά θα εξοπλίζονται με μια ποικιλία κινητήρων αποτελούμενοι από τετρακύλιδρα και εξακύλινδρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου απόδοσης 200 έως 400 ίππων, ενώ στις κορυφαίες εκδόσεις θα υπάρχει ο V8 twin-turbo 4,0-λίτρων απόδοσης 600 ίππων με 749 Nm ροπής. Στη διαθέσιμη γκάμα των κινητήρων θα υπάρχει μια υβριδική και δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις. Η πρώτη θα φορά έναν ηλεκτροκινητήρα 30 kW (40 ίππων), δίνοντας του ηλεκτρική αυτονομία 5 χλμ, ενώ οι plug-in υβριδικές εκδόσεις θα φορούν έναν ηλεκτροκινητήρα 59 kW (80 ίππων) και 82 kW (110 ίππων) αντίστοιχα, με την ηλεκτρική τους αυτονομία να είναι μεγαλύτερη των 50 χλμ.

Φυσικά, τα δύο αυτοκίνητα της Mercedes θα εξοπλίζεται με την τελευταία γενιά gadgets και συστημάτων ασφαλείας της, όπως ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης, head-up display και προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...