Hill: Σχεδόν ανίκητος ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Στην καλύτερη φάση της καριέρα του δείχνει να βρίσκεται ο Lewis Hamilton. Ο οδηγός τής Mercedes ποτέ ξανά δεν έχει πάρει 4 συνεχόμενες νίκες (μέχρι πέρυσι, το ρεκόρ ήταν οι δύο σερί νίκες) και, μετά από τον αγώνα στην Ισπανία, πέρασε πρώτος στη βαθμολογία, μία θέση που δε θέλει να χάσει. Ο βασικότερος αντίπαλος δεν είναι άλλος από τον Nico Rosberg, τον άνθρωπο που μοιράζεται το καλύτερο μονοθέσιο με τον Πρωταθλητή τού 2008, από τον οποίο ο Γερμανός έχει ηττηθεί 4 φορές φέτος.

Στις δύο φορές, πάλεψε σκληρά με τον Hamilton, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη όσο ο Βρετανός βρίσκεται στην πίστα. Και αυτό θα είναι δύσκολο να συμβεί στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα λέει ο Damon Hill. Ο Πρωταθλητής τού 1996 ισχυρίζεται ότι ο Hamilton είναι σχεδόν αδύνατο να νικηθεί από κάποιον, και φυσικά εξηγεί το γιατί:

Μέχρι αυτή τη σεζόν, ο Lewis έχανε συνεχώς τη συγκέντρωσή του. Τώρα, δείχνει να έχει τη συμπεριφορά κάποιου ευχαριστημένου. Αναρωτιέμαι αν απλά κάνει βόλτα. Νομίζω ότι ακόμα κάτι. Είναι τόσο επικεντρωμένος στη δουλειά του και νομίζω ότι σχεδόν αδύνατο να τον νικήσουν.

Ο Nico είχε δύο ευκαιρίες να κερδίσει τον Lewis -στο Μπαχρέιν και την Ισπανία-, αλλά άφησε να του φύγουν μέσα από τα χέρια. Αυτό θα μπορούσε να είναι υπερβολικό για να τον κάνει να συνέλθει.

Ο Βρετανός πιστεύει ότι ο Hamilton θα γίνει ακόμα πιο δυνατός στη συνέχεια, ειδικά στον αγώνα τής πατρίδας του.

Νομίζω ότι έχει ακόμα μία ταχύτητα και νομίζω ότι θα το δείξει στο Silverstone, για τον Βρετανικό Grand Prix τον Ιούλιο, μπροστά στους οπαδούς του. Σπουδαίοι οδηγοί βρίσκουν ένα επίπεδο για να βελτιωθούν κι άλλο. Αρκεί να σκεφτούμε τους Ayrton Senna, Alain Prost και Nigel Mansell, και τώρα τους Sebastian Vettel και Lewis Hamilton.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...