Horner: H Renault πίεσε για τις αλλαγές στους κινητήρες

Σχετικά άρθρα

Christian Horner - Renault

Η Renault μπορεί να έχει δηλώσει πως σκοπεύει να είναι κοντά στο 100% της απόδοσής του κινητήρα της, στο GP του Καναδά, αλλά στον αγώνα του Μονακό κάτι τέτοιο δεν θα είναι εφικτό. Σύμφωνα με τον Christian Horner, η έλλειψη ανταγωνιστικότητας της ομάδας του δεν οφείλεται στο σασί της Red Bull, το οποίο θεωρεί πως έχει αποδείξει πως είναι καλό, αλλά στο ότι η Renault άργησε πολύ την εξέλιξη του power unit της.

Είναι πολύ απλό. Είχαμε μεγάλες αλλαγές και η Renault ήρθε απροετοίμαστη σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Δουλεύουν πολύ σκληρά και μειώνουν σταδιακά την διαφορά, απλά πιστεύω πως ξεκίνησαν πολύ αργά. Είναι τόσο απλό.

Αυτό το οποίο δεν μπορεί να απαντήσει ο Horner, είναι το πώς επέτρεψε η Renault να γίνει κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που ήταν η πρώτη που παρουσίασε φωτογραφίες του νέου της power unit.

Αυτό θα πρέπει να το απαντήσει η Renault, γιατί αυτή ήταν που πίεσε για τις αλλαγές στους κανονισμούς, άρα κάποιος θα περίμενε να είναι και η πιο καλά προετοιμασμένη. Οι άνθρωποι της Renault έχουν ένα πρόγραμμα για να ανακάμψουν και δουλεύουν με βάση αυτό για να μειώσουν το κενό (από τους υπόλοιπους προμηθευτές κινητήρων). Η Mercedes έχει κάνει φοβερή δουλειά και εμφανίστηκε φέτος με ένα πολύ δυνατό power unit.

ΠηγήSkySport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...