Maldonado: Δεν κινδυνεύει η χορηγία τής PDVSA

Σχετικά άρθρα

Maldonado

Αναμενόμενο ήταν να υπάρξουν εξελίξεις μετά από τις δηλώσεις τού Υπουργού Αθλητισμού τής Βενεζουέλας, Antonio Alvarez, για φρένο στα έξοδα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Και ποια καλύτερη ευκαιρία από το να ρωτήσουν τον ίδιο τον Pastor Maldonado για το θέμα, στα πλαίσια τού Grand Prix στο Μονακό.

Ο οδηγός τής Lotus, λοιπόν, δέχθηκε σχετική ερώτηση, ωστόσο η απάντηση μάλλον δε θ’ αρέσει σε πολλούς, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα λέει ο 29χρονος.

Το ίδιο ακριβώς ίσχυε και πέρυσι, αλλά είμαι εδώ! Όταν λέει κάτι η Βενεζουέλα, ο Τύπος πάντα ασχολείται μαζί μου, αλλά ο Υπουργός Αθλητισμού δεν μου δίνει χορηγία. Το πρόγραμμα της RDVSA δεν είναι στο πρόγραμμα τού Υπουργού· είναι διαφορετικά πράγματα. Η πετρελαϊκή εταιρεία δε μιλάει για χορηγία στη Formula 1. Ήταν μια ανακοίνωση από την Υπουργό, και αυτός δεν υποστηρίζει τη Formula 1.

Κι ενώ όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο Maldonado συνεχίζει να βρίσκεται στο άθλημα λόγω της μεγάλης χορηγίας από την PDVSA, ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είναι προσωπικός του χορηγός, αλλά και ότι αξίζει ν’ αγωνίζεται στη Formula 1.

Νομίζω πως έχω ό,τι χρειάζεται για να είμαι εδώ: αν κοιτάξετε την καριέρα μου, έχω κερδίσει σε όλες τις κατηγορίες, ακόμα και στη Formula 1, κάτι που δεν έχουν κάνει πολλοί οδηγοί εδώ. Εκτός από αυτό, η PDVSA δεν είναι χορηγός μου, αλλά χορηγός τής ομάδας.

Δεν ξέρω την πραγματική κατάσταση μεταξύ της PDVSA και της ομάδας. Θα ήταν καλύτερο να ρωτήσετε την ομάδα ή τα παιδιά από την PDVSA. Έχασα την PDVSA από προσωπικό μου χορηγό όταν πήρα το πρωτάθλημα στο GP2, και τώρα συνεχίζουν να με υποστηρίζουν. Έχουμε καλή σχέση και είμαστε μαζί για περισσότερα από 10 χρόνια, οπότε δε βλέπω κανέναν λόγο να σταματήσουμε. Αν συμβεί αυτό, δε θα είναι δική μου απόφαση.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyrights: LAT Photographic/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...