Rosberg: Η μάχη με τον Hamilton θα συνεχίσει να είναι σκληρή

Σχετικά άρθρα

Rosberg-Hamilton

Η Ισπανία ήταν ο δεύτερος φετινός αγώνας (μετά το Μπαχρέιν) στον οποίο ο Nico Rosberg έδειξε τα δόντια του στον Lewis Hamilton, αν και ο Γερμανός δεν κατάφερε καν εξαπολύσει κάποια επίθεση στον team-mate του, ο οποίος είχε πρόβλημα με την ισορροπία τού μονοθεσίου του από το Σάββατο. Έτσι, η τέταρτη συνεχόμενη νίκη τού Hamilton τον μετέφερε αυτομάτως στην πρώτη θέση τής βαθμολογίας, 3 βαθμούς μπροστά από τον Rosberg.

Αυτό ίσως να έχει πτοήσει λίγο τον Nico (ο ίδιος το αρνείται), ωστόσο γνωρίζει ότι είναι ένα κρίσιμο σημείο στο πρωτάθλημα και πως δε θα πρέπει ν’ αφήσει τον Hamilton στην πρώτη θέση. Ο αγώνας τού Μονακό, αν και Γερμανός, θεωρείται ότι είναι εντός έδρας γι’ αυτόν, διότι ζει πολλά χρόνια εκεί, έτσι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του, αν και παραδέχεται ότι η μάχη των δυο δε θα είναι εύκολη για τη συνέχεια.

Είναι μια σκληρή μάχη μέχρι τώρα και περιμένω να συνεχίσει έτσι. Φυσικά, ο ίδιος είχε τον ρυθμό στους τελευταίους αγώνες, αλλά είμαι ήδη κοντά και θέλω λίγο για να το κάνω να γυρίσει, και θα ξεκινήσω να προσπαθώ από το Μονακό. Οι τρεις από τις πέντε κατατακτήριες είναι σε βρεγμένο, αλλά στο στεγνό είμαστε 1-1 και υποθέτω ότι θα είναι στεγνό και αυτό το Σάββατο, άρα είμαι αισιόδοξος ότι μπορώ να το κάνω. Έτσι, δεν αλλάζω την προσέγγισή μου σε κάτι.

Δεν είμαι πολύ επικεντρωμένος στη βαθμολογία. Φυσικά, θα προτιμούσα να είμαι μπροστά παρά πίσω. Είμαστε πάρα πολύ κοντά και υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και είμαι επικεντρωμένος στο Σαββατοκύριακο για το οποίο ανυπομονώ. Ξέρω ότι έχω ένα φανταστικό αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή και περιμένω το μονοθέσιο να είναι πολύ γρήγορο και στο Μονακό.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...