Περαιτέρω καθυστερήσεις για το λανσάρισμα του Mitsubishi Outlander PHEV στις Η.Π.Α.

Σχετικά άρθρα

2014-Mitsubishi-Outlander-PHEV-Review-02-e1385347195188

Φαίνεται πως κάθε φορά που υπάρχει κάποια είδηση για το Mitsubishi Outlander PHEV, δεν είναι για καλό. Έτσι και τώρα. Για άλλη μία φορά, η είδηση αφορά καθυστέρηση και για άλλη μία φορά, η καθυστέρηση οφείλεται στις μπαταρίες.

Πριν από κάποιους μήνες, το πρόβλημα ήταν στον προμηθευτή (Lithium Energy Japan) που έστειλε την παρουσίαση στο 2015. Τώρα, μία απαίτηση των νομοθετών της Καλιφόρνια, στέλνει την παρουσίαση στα “τέλη του 2015 ή στις αρχές του 2016”. Η απαίτηση της Καλιφόρνια, είναι ότι θέλει όλα τα plug-in υβριδικά να είναι εφοδιασμένα με μία οθόνη που θα δείχνει την επιδείνωση των μπαταριών αφού υπάρχουν φόβοι για αλλαγή των ρύπων του αυτοκινήτου ανάλογα με τη ζωή των μπαταριών. Η Mitsubishi γνώριζε για αυτή την απαραίτητη αλλαγή από πέρυσι.

Όπως και να έχει, η καθυστέρηση αυτή επηρεάζει μόνο το λανσάρισμα στις Η.Π.Α. και όχι στις αγορές της Ευρώπης, της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας, όπου το σύστημα αυτό δεν είναι απαραίτητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BYD κατασκεύασε το 7.000.000στό όχημα με μπαταρία

Η BYD ανακοίνωσε ότι παρήγαγε το 7.000.000στό αυτοκίνητο νέας ενέργειας (new energy vehicle, NEV) από το 2008, κάτι που την καθιστά την πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία...

Nissan και Mitsubishi διερευνούν μελλοντικές υπηρεσίες κινητικότητας και ενέργειας

Η Nissan και η Mitsubishi υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την διερεύνηση μιας νέας κοινής πρωτοβουλίας σε υπηρεσίες κινητικότητας επόμενης γενιάς και υπηρεσίες σχετικές με...
Autoblog.gr