920246449519408001

Το νέο Honda Fit (Jazz για εμάς), έχει δεχθεί άριστες κριτικές στα tests που έχουν γίνει και η Honda στηρίζει πολλά στις πωλήσεις του, όμως τόσο η Honda, όσο και οι πελάτες της, είναι αναγκασμένοι να περιμένουν λίγο ακόμα. Ο λόγος, μία καθυστέρηση που υπάρχει στο λανσάρισμα του 2015 Fit στην Αμερικανική αγορά.

Η καθυστέρηση αυτή έγινε πρώτα αντιληπτή από το Consumer Reports που έχει ήδη παραγγείλει ένα αλλά δεν έφτασε στην ώρα του. Επικοινώνησε με την Honda και αυτή του είπε πως το πρόβλημα έχει να κάνει με μία “καθυστέρηση στην αποστολή των αυτοκινήτων στις Η.Π.Α.” αφού η εταιρία “προσεγγίζει με προσοχή” τα νέα μοντέλα από το νέο εργοστάσιο.

Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της Honda, δήλωσε πως το εργοστάσιο της εταιρίας στο Μεξικό είναι καινούριο και κατασκευάζει αυτό το μοντέλο για πρώτη φορά. Κατά συνέπεια, η Honda δεν βιάζεται στους “τελικούς ελέγχους ποιότητας” και τα πρώτα μοντέλα θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους μετά την δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου. Η τακτική “προσέχω για να έχω” της Honda, θα μπορούσε να σημαίνει λιγότερα προβλήματα σε βάθος χρόνου (λιγότερες ανακλήσεις) και μακάρι κι άλλες εταιρίες να ακολουθούσαν αυτή την πρακτική. Αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για το νέο μοντέλο σου, καθυστέρησε λίγο. Κανείς δεν θα σε “κρεμάσει”…