Lauda: Μόνο μια υπογραφή μένει για την ανανέωση του Rosberg

Σχετικά άρθρα

Rosberg-Lauda

Στο Grand Prix τού Μονακό κυκλοφόρησε φήμη πως ο Nico Rosberg έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Mercedes για ανανέωση της συνεργίας τους και μετά το 2014. Η επιβεβαίωση ήταν, λοιπόν, θέμα χρόνου, ειδικά όταν έχεις τον Niki Lauda στην ομάδα, ο οποίος είναι γνωστό πως δε συγκρατεί τα λόγια του. Ο μη-εκτελεστικός Πρόεδρος και μέτοχος κατά 10% επιβεβαιώνει πως ο Rosberg θα συνεχίσει ν’ αποτελεί τον team-mate τού Lewis Hamilton και τα επόμενα χρόνια, τονίζοντας πως είναι μόνο μια υπογραφή μακριά από την επίσημη ανακοίνωση.

Έχουμε έρθει σε πολύ ευνοϊκές διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο. Η τελευταία υπογραφή λείπει, γι’ αυτό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα. Θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή.

Το οδηγικό μας δίδυμο στη Mercedes είναι τέλειο: ο Nico με τον Lewis. Μπορείτε να το δείτε και στ’ αποτελέσματα και σίγουρα δεν είναι κάτι που πρέπει ν’ αλλάξει.

Ο Rosberg βρίσκεται από το 2010 στη Mercedes, έχοντας ολοκληρώσει 82 αγώνες με τη γερμανική ομάδα (χωρίς τον σημερινό). Έχει κερδίσει 4 φορές, έχει ανέβει στο βάθρο 14 φορές, ξεκινώντας 5 φορές από την pole position. Οι γύροι του είναι μέχρι τώρα 4.449, εκ των οποίων οι 251 στην πρωτοπορία. Τέλος, η συνολική βαθμολογική του συγκομιδή είναι 592 βαθμοί από το 2010 και μετά πάντα, και φέτος διεκδικεί με περισσότερες αξιώσεις από ποτέ το πρώτο του πρωτάθλημα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η RB17, το hypercar της Red Bull, θα αποκαλυφθεί στο Goodwood

H Red Bull Advanced Technologies, θυγατρική της αυστριακής εταιρίας, ετοιμάζει ένα επικό hypercar, το οποίο θα ονομαστεί RB17. Η RB17 θα φέρει τη σχεδιαστική...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...