Νέο σπορ αυτοκίνητο από την MG

Σχετικά άρθρα

MG-Coupe-Design-Sketch

Οι φήμες θέλουν την MG να ετοιμάζει ένα νέο σπορ αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο έχει μπει στην ατζέντα της μητρικής SAIC για το 2014, με το σχεδιαστικό τμήμα της στη Σανγκάη να έχει ήδη ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό του. Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο επικεφαλής πωλήσεων και marketing της MG Αγγλίας, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει το νέο Roadster. Ο Guy Jones, δήλωσε ότι αρχικός στόχος της MG είναι αρχικά να βγάλουν mainstream μοντέλα αρχικά, και αργότερα θα βγάλουν “ειδικά” μοντέλα, σαν το roadster.

Το νέο roadster θα παρουσιαστεί μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, αφού η MG επικεντρώνεται πλέον στο να βγάλει στην αγορά 2 crossover. Το πρώτο είναι θα είναι η έκδοση παραγωγής του CS concept ενώ το δεύτερο η αντίστοιχη έκδοση του Icon concept.

Στις σχετικές ειδήσεις η ΜG θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα χρόνια στην αγορά των Η.Π.Α, αλλά ακόμη δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα.

ΠηγήEdmunds

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...