Η Ferrari δίνει και άλλο μηχανικό στον Raikkonen

Σχετικά άρθρα

GP CANADA F1/2014

Τα προβλήματα του Kimi Raikkonen στη Ferrari φαίνονται να είναι αρκετά καθώς ο Φιλανδός δεν έχει “βολευτεί” ακόμα στην F14 T. Για να λύσει τα προβλήματα του πιλότο της, η Ferrari έφερε τον David Loyd στον Καναδά, ο οποίος θα δουλεύει στο πλευρό του Raikkonen μαζί με τον Antonio Spagnolo.

Μέχρι τώρα ο Loyd εργαζόταν στο Maranello και είναι άγνωστο αν θα μετακινηθεί και στους επόμενους αγώνες μαζί με τον Φιλανδό ή αν θα επιστρέψει στον ρόλο του, ως μηχανικός δοκιμών της Ferrari. O Kimi Raikkonen, λιγομίλητος όπως πάντα, δεν θέλει να κάνει προβλέψεις για το αποτέλεσμα του Κυριακάτικου αγώνα, αλλά έχει πίστη στις αναβαθμίσεις που γίνονται στο μονοθέσιό του.

Κάθε μικρή βελτίωση είναι καλοδεχούμενη. Ξέρουμε τι κάνουμε και αυτό είναι συνεχής πρόοδος. Παρόλα αυτά χρειάζεται χρόνος και δεν θα γίνουν όλα σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Δεν νομίζω να μπορούμε να διεκδικήσουμε από τη Mercedes το φετινό πρωτάθλημα, αλλά στη Ferrari θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε κάθε αγώνα. Στοχεύουμε πάντα για το βάθρο. Δεν είμαι όμως διαθεμένος να μαντέψω αν και πότε θα μπορέσω να κερδίσω αγώνα.

(Στον Καναδά) έχουμε συνήθως εντυπωσιακούς αγώνες λόγω της χάραξης της πίστας και κάποιες φορές ο καιρός παίζει το ρόλο του.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα