H Lincoln το σκέφτεται ακόμη για ένα μοντέλο βασισμένο στη Mustang

Σχετικά άρθρα

MKZ-at-Lincoln-Design-Studio

Ο γενικός διευθυντής της Lincoln, Matt VanDyke, δήλωσε πως θέλει να μεγαλώσει η γκάμα των μοντέλων που προσφέρει η εταιρία του και ανάμεσα σε αυτά ίσως βρίσκεται και ένα νέο πισωκίνητο coupe αυτοκίνητο το οποίο θα βασίζεται πάνω στο Ford Mustang. Το πισωκίνητο coupe μοντέλο της Lincoln θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2015 ως μοντέλο είτε του 2016 είτε του 2017. Μηχανικά θα φορά έναν V6 2,9-λίτρων EcoBoost κινητήρα και θα έχει ελαφρώς μακρύτερο μεταξόνιο από την Mustang.

Το αν το μοντέλο θα περάσει στη παραγωγή εξαρτάται από την επιτυχία των MKZ και MKD, μιας και τα δύο μοντέλα έχουν δώσει τη χείρα βοηθείας στην Lincoln , η οποία ετοιμάζεται να παρουσιάσει το MKS και το νέο MKX αλλά και ένα μοντέλο βασιζόμενο πάνω στο Ford Explorer. Τέλος η Lincoln φαίνεται να σκέφτεται και ένα νέο μεγάλο πισωκίνητο μοντέλο, το οποίο θα λειτουργήσει ως ναυαρχίδα της και θα βασίζεται πάνω στην επόμενη γενιά της Mustang. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το τελευταίο το περιμένουμε να παρουσιαστεί κάποια στιγμή στα τέλη της δεκαετίας που διανύουμε.

ΠηγήEdmunds

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...