Την πρώτη του γνωριμία με το μονοθέσιο του 2015 είχε ο Raikkonen

Σχετικά άρθρα

Kimi Raikkonen

Αν και ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο μέσον της φετινής σεζόν, οι ομάδες έχουν ήδη ορίσει μία ομάδα τεχνικών που ασχολείται αποκλειστικά με τον σχεδιασμό τού μονοθεσίου για το 2015. Αυτό αφορά, φυσικά, και τη Ferrari, η οποία πρέπει να σβήσει την τεράστια δίψα των οπαδών της για ένα κορυφαίο σε ανταγωνιστικότητα μονοθέσιο, δίχως πολλές δηλώσεις για “κάτι πολύ διαφορετικό” τη νέα χρονιά, όπως έχει συνηθίσει να κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ο Kimi Raikkonen είχε μια πρόσφατη συνάντηση με την τεχνική και μη ηγεσία τής Ferrari, προκειμένου να πάρει μία γεύση από τι υπάρχει στο πρόγραμμα για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς και όχι μόνο, αφού είχε την πρώτη του γνωριμία με το ιταλικό μονοθέσιο για το 2015, με τη συσχέτιση ανάμεσα στα δύο μονοθέσια να είναι αρκετά μεγάλη, μιας και οι τεχνικοί κανονισμοί δε θα παρουσιάσουν σημαντικές αλλαγές για την επόμενη σεζόν.

Ο “Iceman” διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για το Βρετανικό Grand Prix στο Silverstone, για το οποίο είπε:

Ήταν πολύ χρήσιμο που ήρθα στο Maranello και μίλησα με τους μηχανικούς μου. Ξέρουμε πόσο πρέπει να βελτιωθούμε και τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα. Το Silverstone είναι μια πίστα με μεγάλη παράδοση, με οπαδούς που έχουν πολλές γνώσεις και που σου δίνουν υποστήριξη ανεξάρτητα από την ομάδα που βρίσκεσαι.

Η πίστα έχει αλλάξει λίγο τα τελευταία χρόνια, αλλά μου αρέσει πολύ, καθώς όλες αυτές οι γρήγορες στροφές αυξάνουν την πρόκληση. Συχνά βρέχει εκεί, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει λοταρία, αλλά είναι το ίδιο για όλους. Το μόνο που μπορώ να πω, ως συνήθως, είναι ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

[Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

ΠηγήFerrari

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...