Spy photos: To MG6 facelift χωρίς καθόλυ καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

2015 MG6 facelift spy photo

Το MG6 facelift πιάστηκε να κυκλοφορεί κάπου στη Κίνα χωρίς κανένα ίχνος καμουφλάζ, δείχνοντας μας πως θα είναι το αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην έκθεση της Chengdu, με τις πωλήσεις να ξεκινούν προς το τέλος του τρέχοντος έτους.

Το μεσαίο sedan παρουσιάστηκε τον Απρίλιο του 2009 στην έκθεση της Σαγκάης, με την βρετανική εταιρία κινέζικων συμφερόντων, να προσπαθεί να τονώσει τις πωλήσεις και τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Έτσι, το MG6 facelift διαθέτει ελαφρώς αλλαγμένα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, νέα μάσκα που φιλοξενεί το μεγαλύτερο σήμα της εταιρίας, επανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα και πίσω κάλυμμα του χώρου αποσκευών.

2015 MG6 facelift spy photo

Μηχανικά δεν αναμένονται αλλαγές και έτσι το MG6 facelift θα είναι διαθέσιμο με τον 1.800αρη turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 160 ίππων και έναν τετρακύλινδρο turbodiesel κινητήρα 1.900 κ.εκ DTi-TECH, ο οποίος έχει κατασκευαστεί από την μητρική της MG, SAIC. Αποδίδει 148 άλογα με 350 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων το οποίο στέλνει τη κίνηση στους μπροστά τροχούς.

Ο τελευταίος κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 8,9 δευτερόλεπτα ενώ έχει τελική ταχύτητα 193 χλμ/ώρα, με τη μέση κατανάλωση να είναι 5,3 λίτρα/100 χλμ και 139 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...

Νέο MG3

Το νέο MG3 παρουσίασε σήμερα η εταιρία. Όντας το πρώτο πλήρως υβριδικό μοντέλο της MG, το αυτοκίνητο συνδυάζει έναν 1.500άρη κινητήρα βενζίνης που λειτουργεί...