Το επόμενο Audi Q5 θα κατασκευάζεται στο Μεξικό

Σχετικά άρθρα

audi q5

Η επόμενη γενιά του Audi Q5 θα κατασκευάζεται και στο εργοστάσιο της Audi στο San José Chiapa του Μεξικό. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2016, θα κατασκευάζεται πάνω στη νέα ελαφριά MLB πλατφόρμα και θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και μικρότερη κατανάλωση.

Το βάρους του νέου Q5 αναμένεται να μειωθεί κατά 100 κιλά, με την Audi να τοποθετεί κάτω από το καπό του, τόσο 2.0 TFSI απόδοσης 245 ίππων, τον 2.0 TDI απόδοσης 190 ίππων, τον 3.0-λιτρο V6 turbodiesel απόδοσης 272 ίππων, αλλά και τον 3,0-λιτρο TDI tri-turbo απόδοσης 354 ίππων. Η Audi εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει το Q5 και σε plug-in υβριδική έκδοση, η οποία θα συνδυάζεται έναν 2,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 252 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 80 kW (109 ίππων). Το υβριδικό σύνολο θα συνδυάζεται με το e-quattro σύστημά της, το οποίο επιτρέπει στον ηλεκτροκινητήρα να στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς και τον βενζινοκινητήρα στους μπροστά.

Θα διαθέτει τα νέα matrix LED φωτιστικά σώματα που πρωτοτοποθετήθηκαν στο Α8, αλλά και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων του νέου TT.

ΠηγήMotor Trend

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα