Η Bentley θέλει το SUV της να είναι το ταχύτερο SUV που έγινε ποτέ

Σχετικά άρθρα

Bentley crossover 2016 Spy Photos

Ο Kevin Rose, ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Bentley δήλωσε πως στόχος της εταιρίας του είναι να βγάλει στην αγορά το ταχύτερο SUV που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Το SUV της Bentley με τον twin-turbo W12 κινητήρα, σύμφωνα με τον Rose, θα είναι το ταχύτερο SUV που θα βρίσκεται στην αγορά, με τελική ταχύτητα 322 χλμ/ώρα, αφήνοντας πίσω τα BMW X5, X6 M, Porsche Cayenne Turbo S και Range Rover Sport SVR.

Η Bentley αναμένει πως η plug-in υβριδική έκδοση του SUV της θα είναι αυτή με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, μιας και περίπου το 30% των συνολικών ετήσιων πωλήσεων του SUV θα είναι με τον υβριδικό κινητήρα, ο οποίος θα του προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία περίπου 50 χιλιομέτρων.

Θα κατασκευαστεί πάνω στην MLB Evo πλατφόρμα του VW Group και εκτός από τον twin-turbo V8 και τον W12 6,0-λίτρων κινητήρα θα είναι διαθέσιμο τόσο με τον twin-turbo V8 4,0-λίτρων TFSI κινητήρα, όσο και με τον V8 TDI κινητήρα 4,2-λίτρων της Audi. Ο σχεδιασμός του έχει ολοκληρωθεί με τον αρχισχεδιαστή της εταιρίας, Luc Donkerwolke, να δηλώνει πως η έκδοση παραγωγής είναι εντελώς διαφορετική από το πρωτότυπο.

H εταιρία προσλαμβάνει νέο προσωπικό, μιας και έχει ήδη λάβει 2.000 προ-παραγγελίες για το πολυτελές SUV, στο οποίο θα επενδύσει 800 εκατ. λίρες μέσα στα επόμενα 3 χρόνια, σε μια προσπάθεια να πουλά 3.000 SUV ετησίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...