226186

Πριν περίπου τρεις εβδομάδες παρουσίασε η Mitsubishi στην Ιαπωνία το ανανεωμένο Pajero, με την εταιρία το περασμένο Σαββατοκύριακο να οργανώνει ένα event επίδειξης των ικανοτήτων/δυνατοτήτων του αυτοκινήτου.

Το Ausagirikogen Star Camp περιελάμβανε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή αλλά και ράμπες για να δείξουν στο κοινό τι είναι ικανό να κάνει το γιαπωνέζικο τζιπ, και όλα αυτά με φόντο το βουνό του Fuji. Πίσω από το τιμόνι του ανανεωμένου Pajero βρισκόταν ο Hiroshi Masuoka, οδηγός αγώνων του Dakar και η διαδρομή είναι αρκετά εντυπωσιακή, ειδική η ανάβαση της ράμπας των 45 μοιρών.

Το αυτοκίνητο διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, LED φώτα ημέρας, νέες ζάντες και κάλυμμα ρεζέρβας, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν νέα διακοσμητικά, μεταλλικές και μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, με τις κορυφαίες εκδόσεις να εξοπλίζονται με ξύλινες επενδύσεις.

Υπάρχουν δύο κινητήρες, έναν V6 3,0-λίτρων βενζίνης και ένας turbodiesel 3,2-λίτρων τετρακύλινδρος 190 ίππων, με τις πωλήσεις του στην Ιαπωνία να ξεκινούν άμεσα.