Maldonado: Μπορούμε να τερματίζουμε στη 10άδα

Σχετικά άρθρα

Pastor Maldonado

Ένας από τους 6 οδηγούς που παραμένουν δίχως κανέναν βαθμό μετά από 11 αγώνες είναι ο Pastor Maldonado. Η καλύτερή του θέση είναι η 12η, σε Αυστρία και Γερμανία, ενώ και φέτος έχει δείξει ότι δικαίως θεωρείται ο πιο επικίνδυνος οδηγός στην πίστα για τους οδηγούς που αμύνονται στις επιθέσεις του ή όταν πρέπει αυτοί να τον κρατήσουν πίσω τους.

Ο Βενεζουελάνος, δε θέλει να ολοκληρώσει άποντος τη σεζόν, και πιστεύει ότι η Lotus μπορεί να τερματίζει στη βαθμολογούμενη 10άδα σε κάποιους από τους εναπομείναντες 8 αγώνες, εξαιρώντας τις δύο πίστες που έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις από το power unit: το Spa και τη Monza.

Ξεχάστε το Spa και τη Monza, αλλά, αν πάμε σε μία πίστα που ο κινητήρας δε θα είναι τόσο σημαντικός, θα παλέψουμε για την 10άδα. Ίσως δεν είμαστε οι πιο γρήγοροι, αλλά είμαστε σε καλή θέση. Το μονοθέσιο είναι πολύ καλύτερο, έχουμε βρει μια καλύτερη ισορροπία κι έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση, γιατί ξέρω την ομάδα καλύτερα.

Είμαι συχνά μπροστά από τον team-mate μου, όταν το μονοθέσιο δεν έχει σπάσει. Είναι ένας γρήγορος οδηγός, πολύ έμπειρος, έχει περισσότερη εμπειρία με την ομάδα και μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Maldonado

Ο 29χρονος θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται με τη Lotus και το 2015, όμως το εξασφαλισμένο μέλλον δε θα έχει αρνητικό αντίκτυπο πάνω του, όπως λέει ο ίδιος, ενώ συνεχίζει να κατηγορεί τη Renault για τη φετινή, κάκιστη χρονιά τής Lotus.

Θα επικεντρωθώ πάντα στο να κάνω το καλύτερο που μπορώ, να προσπαθώ να διατηρώ το πνεύμα τής ομάδας πολύ ψηλά και να πετύχουμε αποτελέσματα από τώρα μέχρι το τέλος τής σεζόν. Είναι δύσκολο να πούμε αν θα το κάνουμε ή όχι, επειδή όλα τα προβλήματα και όλες οι καταστάσεις είναι από το power unit. Αλλά, τουλάχιστον, στο βάθος είμαστε μια ομάδα που κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να είναι εκεί.

[Photo Copyrights: LAT Photographic/Lotus F1 Team]

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...