Επίσημο: Ο Maldonado συνεχίζει στη Lotus και το 2015

Σχετικά άρθρα

_W2Q7120

Από τα χείλη του επικεφαλής της Lotus, Gérard Lopez, ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας της ομάδας με τον Pastor Maldonado και για την επόμενη σεζόν. Ο Βενεζουελάνος δεν διανύει το καλύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του, αφού χωρίς βαθμούς βρίσκεται στη 19η θέση της κατάταξης οδηγών, με την κατάσταση να δείχνει πως δεν αλλάζει για το Γερμανικό Grand Prix και την Ε22 να είναι το μονοθέσιο που έχει επηρεαστεί περισσότερο από την μη χρησιμοποίηση του FRIC.

Σημαντικό ρόλο στην ανανέωση του συμβολαίου του Maldonado, σίγουρα έπαιξαν τα χρήματα που φέρνει στην Lotus ο προσωπικός του χορηγός (PDVSA), με τον Lopez να δηλώνει στο επίσημο site της ομάδας:

Δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά, αλλά δεδομένου ότι βρισκόμαστε στα μισά της σεζόν, μπορώ να επιβεβαιώσω το 50 τοις εκατό του διδύμου μας για το 2015, καθώς ο Pastor θα είναι μαζί μας και για το επόμενο έτος.

Παρά τις δυσκολίες που είχαμε μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, ο ίδιος αναγνωρίζει τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας και εμείς αναγνωρίζουμε τις πραγματικές δυνατότητές του ως οδηγός. Θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα μαζί.

[Photo Copyrights: Glenn Dunbar/LAT Photographic/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...