Montoya: Η F1 πρέπει να πάρει ιδέες από το IndyCar και το NASCAR

Σχετικά άρθρα

Juan Pablo Montoya

Η Formula 1 συνεχίζει να βρίσκεται στην αναζήτηση αλλαγών που θα πρέπει να γίνουν, ώστε να γίνει το άθλημα και πάλι πιο αγαπητό στους οπαδούς. Τα αφεντικά των ομάδων παραδέχονται ότι θα πρέπει να γίνουν γρήγορα αυτές οι αλλαγές, ωστόσο η ημερομηνία συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα συνεχίζει να είναι άγνωστη.

Ο Juan Pablo Montoya είναι ένας ακόμα που δε θέλει να βλέπει το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα στη σημερινή κατάσταση, ενώ τονίζει πως δεν υπάρχει πραγματική εξοικονόμηση χρημάτων.

Το βασικότερο είναι ν’ αλλάξει ο ήχος τής Formula 1. Είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστούν όλοι όταν μιλάν για εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά, τελικά, η Formula 1 ποτέ δεν ήταν έτσι. Συνεχίζουν να ξοδεύουν όλα τα λεφτά τού κόσμου. Μια ομάδα θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει όλη τη σειρά εδώ.

Ο Κολομβιανός οδηγούσε από το 2006 μέχρι και πέρυσι στο NASCAR, ενώ φέτος επέστρεψε στο IndyCar, λέγοντας πως η Formula 1 θα πρέπει να ρίξει μία ματιά σ’ αυτές τις κατηγορίες, ώστε να προσελκύσει περισσότερο κοινό.

Θα πρέπει να εξετάσουν το IndyCar, γιατί νομίζω ότι προσέχει περισσότερο απ’ όλα τους οπαδούς του. Είναι πολύ διαφορετικό, απλά περπατάς γύρω από τ’ αυτοκίνητα. Στο γκαράζ των NASCAR, οι οδηγοί δεν είναι ποτέ εκεί. Τα αυτοκίνητα είναι εκεί, αλλά οι οδηγοί είναι πάντα στα motorhome. Τα paddock τής Formula 1 είναι πάντα κλειστά. Είναι τόσο περίπλοκο και δεν υπάρχει σωστή απάντηση.

Αλλά, ο κόσμος καταλαβαίνει καλύτερα ότι το NASCAR είναι στο τέλος ένα show. Η Formula 1 είναι πολύ ευρωπαϊκή, νομίζουν ότι είναι άθλημα. Και είναι άθλημα. Αλλά, πρέπει ν’ αρέσει ο τρόπος που παίζεται στους οπαδούς.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα