Το Citroen C3-XR σε επίσημες φωτογραφίες

Σχετικά άρθρα

Citroen C3-XR (1)

Και νέες φωτογραφίες του Citroen C3-XR κυκλοφόρησαν, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά είναι επίσημες. Το crossover αποτελεί την έκδοση παραγωγής του C-XR Concept, το οποίο έκανε ντεμπούτο στην έκθεση του Πεκίνου.

Citroen C3-XR (2)

Η Κίνα αποτελεί υψίστης σημασίας αγορά για την Citroen, γι’αυτο και βλέπουμε μοντέλα, όπως το DS 6WR και το DS 5LS να απευθύνονται μόνο στην τοπική αγορά. Το C3-XR θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στην έκθεση της Guangzhou και ουσιαστικά αποτελεί την έκδοση του Peugeot 2008 με τα σήματα της Citroen.

Citroen C3-XR (4)

Στη βασική του έκδοση θα εξοπλίζεται με έναν τετρακύλινδρο 1.800άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα αγνώστου ιπποδύναμης, ενώ θα φορέσει και τον 1.6-λίτρων turbo με 163 ίππους με σύστημα start/stop. Θα κατασκευάζεται στη Κίνα από τη κοινοπραξία Citroën & Dongfeng Motor Group και μεταξύ άλλων θα διαθέτει και το σύστημα Grip Control που αρχικά είδαμε στο DS 6WR.

Citroen C3-XR (3)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...