Teaser Video: Το πρώτο του Fiat 500X

Σχετικά άρθρα

240525

Η Fiat μετά τις δυο φωτογραφίες του σώματος του X που μας έδειξε μέσα από το εργοστάσιο της εταιρίας, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο teaser video του νέου ιταλικού crossover.

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια του 500 που συνδυάζει την ομορφιά με την ουσία και θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση του Παρισιού τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Το πρώτου crossover στην οικογένεια 500 αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την Fiat όσον αφορά στη μάρκα και την τεχνολογία και αποδεικνύει την ωριμότητα του ιταλικού DNA και στυλ της Fiat.

Fiat-500X-2

Την ιταλική έκδοση του Jeep Renegade, την έχουμε δει με σάρκα και οστά από το 2012, με το αυτοκίνητο να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Fiat στο Melfi της Ιταλίας.

Το αυτοκίνητο θα φορά την μικρή “Small Wide” πλατφόρμα και μηχανικά θα είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου όπου ανάμεσα τους θα συναντάμε τον 1.400αρη βενζίνης απόδοσης 95 ίππων που θα συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, τον 1.400αρη MultiAir απόδοσης 120 ίππων, τον 0.9 TwinAir με τα 105 άλογα, τον 1.3 MultiJet με 85 άλογα με 200 Nm ροπής, όπως και τον 1.600αρη MultiJet απόδοσης 105 ίππων με 320 Nm ροπής.

http://youtu.be/r8IQztVkJyA

ΠηγήFiat

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η BMW i5 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η BMW i5 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...
Autoblog.gr