Οδηγός dragster μετά από ατύχημα πετάγεται από το παρμπρίζ και περπατάει μόνος του

Σχετικά άρθρα

249842

Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψω το περιστατικό που θα δεις στο παρακάτω video. Απλά μένεις άφωνος, κυρίως με το πόσο τυχερός ήταν ο οδηγός αυτής της παλιάς, κλασσικής Chevrolet.

To συμβάν έγινε στη πίστα dragster του Pikes Peak International Raceway, με τον αγωνιζόμενο μετά την εκκίνηση να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τουμπάρει. Όμως, με τις τούμπες ο οδηγός σχεδόν πετάχτηκε από το παρμπρίζ, για να βγει τελικά έξω από το αυτοκίνητο περπατώντας.

Παραμένει άγνωστο αν δεν φορούσε καθόλου ζώνη, ή φορούσε κάποια παλαιού τύπου, με το μόνο σίγουρο είναι ότι έστω το κράνος βοήθησε. Δε χρειάζεται να επαναλάβω, ότι πρέπει πάντα να φοράμε τη ζώνη ασφαλείας!

http://youtu.be/Uud7rcwhI5U?t=48s

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...